Om Intersurf

Historien bag Intersurf A/S og Surf & Ski Danmark:

Aktieselskabet stiftet i 1987 på grundlag af Intersurf ApS, der blev dannet af Jens Madsen i 1980. Firmaet startede som engros virksomhed indenfor import og salg af udstyr til windsurfing. En væsentlig del af aktiviteterne i begyndelsen af 80’erne var samtidig at drive detailbutik i Bork Havn, samt surfstationer i hhv. Hvide Sande og Blåvand.

I 1987 samlede Jens Madsen en gruppe surfforhandlere, som sammen stiftede foreningen Surf & Ski Danmark, der skulle arbejde for at koordinere og stabilisere surfmarkedet i Danmark. For at kunne optages i foreningen skal medlemmerne købe aktier i Intersurf A/S, som blev dannet ved samme lejlighed.

Gennem 80’erne handlede vi primært med varer, som var relateret til sommersæsonen. Vi havde dog lidt import af ski og tilbehør. Fra begyndelsen af 90’erne ændrede vi fokus over på en bredere drift, hvor vi selv optog forhandling af flere vinter produkter, ligesom der blev indgået flere ”handlings” aftaler med andre agenturer. Her blev Quiksilver og Reef Brazil blevet en væsentlig del af vores grundlag. Ellers er K2 Sports med In-line, Ski, Sko m.v. et af vores store all-year agenturer. Siden er Didriksons kommet til, og udgør i dag en væsentlig del af vores aktiviteter. Didriksons sælges i samarbejde med P2 Sport ApS.

I dag er Intersurf et all-round handelsfirma, som primært satser på handel indenfor sportsudstyr. Vi har opbygget et velfungerende lager, hvor vi, som sagt, også kan handle produkter fra andre firmaer.

I midten af nullerne valgte Surf & Ski butikkerne at skabe et selvstændigt Surf & Ski kædekontor, hvor man testede en strammere kædestyring af i praksis. Dette blev efter nogle år rullet tilbage, og Surf & Ski er sidenhen fortsat som et markedsføringssamarbejde, og håndteres i et selvstændigt setup, men stadig med tætte relationer til Intersurf.

Vi er 6 fuldtids ansatte på lager/kontoret, samt 3 sælgere tilknyttet firmaet.

 Ole Klemmensen
Intersurf A/S