Lupine Lighting Systems – nu gennem Intersurf A/S

Så er der godt nyt til alle friluftsfolk og professionelle, som er aktive når solen er gået ned! Intersurf A/S har overtaget distributionen af Lupine lys, som er absolut “high end” kvalitetslys.

Om det er til cykling, løb, skiløb eller arbejdsrelaterede opgaver, så har Lupine det rigtige lys til opgaven. Du kan skabe et overblik over programmet i denne >denne lille folder/prisliste<, hvor også de vejl. priser  fremgår.

Ole Klemmensen, direktør hos Intersurf A/S udtaler: “Vi har kendt Lupine lys gennem mange år, og har selv været loyale brugere gennem 10-15 år. Vi har været gennem alle faser af deres udvikling – lige fra nikkel cad. batterier og halogen pærer, via Xenon og nu er det jo diode lamper med højteknologiske paraboler, som giver ufattelig mange Lumens på de kraftige lamper – og de kraftige Li-Ion batterier kan give power nok til flere timers intensiv brug.

Det er netop holdbarheden og kvaliteten, som skal gøre at man vælger et Lupine system. Vi er udmærket godt klar over, at der findes “Kina lamper” derude, som er meget billigere end Lupine – men der findes også både Rocky og Specialized cykler – de kan begge rulle, men en seriøs cyklist er jo aldrig i tvivl om hvad der er kvalitet – det samme gælder lys!”

Vi sælger lamperne gennem udvalgte forhandlere. Er du interesseret i at sælge Lupine, så kontakt Intersurf A/S på 75220211 eller info@intersurf.dk

Ole Klemmensen,
Intersurf A/S