Nye folk på Intersurf / P2 Sport

Vi har lidt nye folk i organisationen, og er glade for at kunne præsentere følgende ændringer i vores setup.

Salg Intersurf: Carsten Kousgaard, som gennem 10 år har været sælger i vores P2 division (Didriksons, Holebrook m.v.) er pr. 1. november sælger på Intersurf’s program indenfor K2 Skates, DaKine, Vintersport og vores cykel accessories program. Carsten træffes på mobil 20 72 42 69

Lager/kundeservice Intersurf: Vi er glade for at Nicolai Thygesen, som med baggrund som aktiv kitesurfer og snowboarder er kommet godt i gang som kundeservice/lager på vandsport/P2 Sport. Nicolai kan træffes via vores hovednummer 75 22 02 11

Lager/kundeservice/Salg Elev: Pr. 1. august er Martin Stage Nielsen starter som engroshandels elev, og Martin er godt i gang med at tilegne sig færdigheder indenfor vandsporten, og har med sin baggrund som elite mountainbiker og dedikeret skiløber gode forudsætninger for at lære om vores produkter og hjælpe vores kunder i kundeservice, ved demos og på lageret.

Salg P2 Sport: Fra efteråret 2019 vil vi byde velkommen til to nye ansigter i P2 Sport, som varetager vores salgsaktiviteter indenfor bl.a. Didriksons, Holebrook, Better Rich, Orca Bay og flere andre brands med relation til fashion, outdoor og sport.
Lars Skovmand Mobil 51 55 49 52 og Thomas Nielsen 60 22 54 22 vil komme rundt og præsenere sig selv de næste måneder og fortælle om deres planer for at styrke vores brands på det danske marked.