Opstramning af procedure for ABS flasker i fly

Vi er blevet kontaktet af flere, som har oplevet at de ikke har kunnet få deres ABS flasker med gennem security i Billund lufthavn, og der vist også rapporteret om problemer med at komme igennem i Milano og Geneve.

Vi har haft kontakt til security i Billund, og de oplyser at det er passagerafdelingen, som har fået opstrammet de eksisterende retningslinjer og at det er gældende for ALLE flyselskaber.

Det er sådan, at man altid har skullet indhente “The approval of the operator(s) is required” og det betyder i praksis at I altid skal ringe til det selskab, som i skal flyve med, og bede om at de påtegnes billetten at i flyver med en ABS taske/flaske. Vi ved fra egne ture, at det godt kan være en lidt rodet process, hvis i skal med nogle bestemte selskaber. Men i skal hole ud og få der klaret inden i ønsker at rejse.

Og husk så at vi faktisk gerne må have 2 x flasker med som håndbagage – men at de ofte ikke vil lade os komme igennem med sonde og skovl, strips og tov, så pak det ned på forhånd.

Rigtig godt pudder skiløb – det sneer jo som en vild over det meste af alpeområdet nu..

Microsoft Word - Table 2 3 A-English 2008.doc