Fra North til Duotone

Rygterne taler sandt. Pr. 1. August 2018 lancerer Boards and More et helt nyt brand og en ny eræ indenfor vandsport, Duotone.

Duotone kommer til at erstatte North Kiteboarding, – og North Sails. Den høje kvalitet I forbinder med North forbliver. Det samme gælder den gode service og hele holdet bag både internationalt,- og nationalt.

Vi er bevidste om, at en ændring som denne kommer bag på de fleste, men vi er yderst positive omkring projektet, og understreger, at man i fremtiden stadig vil kunne købe en North Evo kite, et Jaime board m.v.

Till Eberle, den administrerende direktør hos Boards & More har lavet et interview med IKsurfmag.com, hvor han besvarer de mest stillede spørgsmål samt historien forud for denne navne ændring.

https://www.iksurfmag.com/features/the-secret-is-out-boards-and-more-launch-new-brand-duotone-interview-with-till-eberle-2018/

Vi ser frem til at skulle repræsentere en ny æra. Vi har høje forventninger og er klar til at starte et nyt kapitel og byde Duotone velkommen!

God vind.

Venlig hilsen
Carsten Bødker, 
Intersurf A/S