Marker tilbagekalder frivilligt tå-delen af nogle King Pin 10 og 13 bindinger fra 2017/18

Der er konstateret enkelte problemer med stål pins i for-bindingen på Marker King Pin 10 og 13 fra 2017/18. Du kan let identificere om din binding er påvirket af denne ombytning. Se de vedhæftede dokumenter for yderligere.

Har du en King Pin binding som er omfattet af ombytningen, og som er købt sammen med en K2 ski, så håndteres sagen af Intersurf A/S – i samarbejde med vores forhandlere.

Det er tå-delen, som ombyttes til en ny, og omkostningerne ved returnering og fremsendelse af ny tå-del dækkes af K2/Marker. Vi stiller ikke de normale krav til kvittering for købet, som normalt i tilfælde af reklamationsbehandling. Du skal blot henvende dig hos din forhandler og aflevere din tå-del, sammen med sin adresse og kontakt oplysninger, så fremsender vi et nyt sæt tå-dele til dig indenfor kort tid. Tilbagekaldelsen/ombytningen omfatter ikke mulighed for at ophæve købet og få pengene retur.

Yderligere information omkring dit K2/Marker King Pin produkt kan fås ved at kontakte Ole Klemmensen på info@intersurf.dk