Nyheder fra Lupine Lightning Systems 2018-19

Efteråret nærmer sig, og det er snart tid for at der skal lys på cyklen. Lupine laver det bedste lys på markedet, og tilbyder en fantastisk stærk efterservice på produkterne. Derfor giver det mening at en Lupine lampe koster lidt mere end de billigere produkter der findes på markedet.

Der er et par nyheder, som vi gerne vil fremhæve:

All In One sets for Piko & Blika: Dette combo sæt indeholder det du skal bruge for hurtigt og nemt at konvertere fra “bike helmet” monteret lys til “headband” monteret. Letheden skyldes at selve lampe og batteri er monteret via FastClick og FrontClick systemet

Piko nu med FrontClick montage: Alle Piko “helmets” og “headlamps” levers nu med det nye FrontClick system. Dette tillader hurtig, sikker og fremfor alt værktøjsfri skifte af lampe eller montage type. Tilmed er alle Piko og Blika (undtagen  6.9Ah versionen) er nu udrustet med FastClick batterier og matchende holder.

Alpha: Den mest kraftfulde Lupine lampe til dato: Vanvittige 7200 tyske lumens, perfekt oplysning i alle dimensioner og 100% bygget til anvendelse i den sorte skov.

Lygterne kan købes hos vore forhandlere, som vi gerne oplyser ved henvendelse på 75 22 02 11

Du kan hente den nye internationale >Light Book 2018-19 her<

Du kan hente den >danske prisliste her<

Den nye Alpha lygte med 7200 Lumens

Lys test med Lupine Alpha 7200 lumens 70W